Rosbed Oy


Runsaan kymmenen toiminta­vuotemme aikana olemme kehittäneet uusia innovatiivisia patja­ratkaisuja terveelliseen nukkumiseen, panostaen samalla yksilölliseen palveluun.


Huippuarviot tyytyväisyys­kyselyssä

Ensimmäinen patja, jonka toimme markkinoille, oli ilma­kenno­patja. Ilma­kenno­patja on ergonomisesti erinomaisesti toimiva patja ja soveltuu kaikille kehon muodosta tai painosta riippumatta, koska patjan kovuuden pystyy jokainen säätämään itselleen sopivaksi.

Alkuvuosina teimme perusteellista asiakas­tyytyväisyys­tutkimusta varmistaaksemme, että patja­konseptimme toimii. Erinomaiseen toimivuuteen saimme vahvistuksen, kun asiakkaille tehdyssä tyytyväis­kyselyssä saimme keskiarvoksi 4,5 asteikolla 1–5.

Seuraava patja oli Formia-patja, joka on valmistettu eri­tyyppisistä korkea­laatuisista ja mahdollisimman hengittävistä materiaaleista. Patjassa on eri­suuruisia pehmennyksiä olka­päiden alla, minkä vuoksi se soveltuu lähes kaikille vartalo­tyypeille, pitäen kehon oikeassa asennossa ja jakaen paineen tasaisesti koko vartalolle.
Nukkumassa

Kokeile patjaa kotona

Pidempiaikainen nukkuminen patjalla kotona antaa huomattavasti paremman kuvan patjasta kuin pikainen  kokeilu huonekalu­liikkeessä. Siksi tarjoamme mahdollisuutta kokeilla patjaa 2 viikon ajan kotona. Jos et jostain syystä ole patjaan tyytyväinen, otamme patjan takaisin ja hyvitämme siitä maksetun hinnan.

Lue lisääUUTUUS!

Joustinpatja jonka kovuuden voit säätää juuri sinulle sopivaksi!


Perinteisten joustin­patjojen soveltuvuutta eri­tyyppisille ja -painoisille nukkujille on haettu jousi­kovuuksia muuttamalla ja vyöhykkeitä rakentamalla. Näissä vyöhykkeisiin jaetuissa patjoissa on kuitenkin vain muutama jäykkyys­aste, joista oikea patja pitäisi pystyä löytämään.

Pisimmillään vietynä jotkut valmistajat pyrkivät tekemään täysin räätälöityjä ratkaisuja. Ratkaisut perustuvat paine­kartoitukseen, jonka asiakas aiheuttaa patjan pinnalle. Kyseisellä ratkaisulla pystytään optimoimaan paineen jakautumista, mutta se ei kerro kuinka hyvin keho pysyy suorana. Tällaisen patjan toimivuutta asiakas ei myöskään pääse itse testaamaan ennen kuin valmis patja toimitetaan hänelle kotiin.

Tähän ongelmaan olemme tuoneet ratkaisun uusilla säätöpatjoillamme. Patjat ovat tyypiltään perinteisiä pussi­joustin­patjoja, joissa uuden teknisen innovaation (pat.hak.) ansiosta patjan kovuutta voidaan säätää sekä lantion että olka­pään alueella. Näin jokainen pystyy ”räätälöimään” patjan itselleen sopivaksi. Vuosien kuluessa jousien jäykkyyden pehmetessä tai oman painon muuttuessa on patja helppo säätää uudelleen muuttuneita olo­suhteita vastaavaksi.