Rosbed-Säätöjoustinpatja

Säätöpatja

Rosbed säätöpatja

Säätöpatja on täysin uusi innovaatio, joka ratkaisee myös joustin­patjojen sopivuus­ongelmat.


Säätöpatja

Patja on jaettu vyöhykkeisiin, joista sekä olkapään että lantion alla olevien vyöhykkeiden kovuutta voidaan säätää erikseen.
Säätöpatja

Säätö tehdään helposti patjan reunassa olevilla säätöpainikkeilla.

Monen vuoden tuote­kehityksen tuloksena on syntynyt täysin uusi joustin­patja, jossa olkapään ja lantion alla olevien vyöhykkeiden kovuutta pystytään säätämään. Tämä tekee mahdolliseksi sen, että jokainen voi ”räätälöidä” myös joustinpatjan itse itselleen sopivaksi.

Toinen etu tulee vuosien kuluessa, kun jouset väistämättä pehmenevät. Silloin on helppo säätää patjaa ja kompensoida jousien väsymistä. Henkilö saattaa myös itse muuttua vuosien saatossa tai mieltymykset patjan kovuudesta muuttua. Oikea kovuus on silloinkin vain napin painalluksen päässä.

Kun on kysymyksessä huippupatja, niin koko rakenteen täytyy myös silloin olla huippulaadukasta. Runko on tehty kotimaisesta koivuv­anerista, jousistona on 18 cm korkeat ruotsalaiset lämpö­käsitellyt pussi­jouset ja jousiston päällä joustava ja hengittävä 4 cm paksu Talalay lateksi­kansi. Kaikki hyvien unien takaamiseksi.

Patja on näyttävän muhkea ja lisänäyttävyyttä ja sopivuutta oman makuu­huoneenne väri­maailmaan voitte valita kotimaisista Annalan kankaista. Jalkoina ovat vakiona kartiomalliset tammi­jalat. Kokonais­korkeutta patjalla on 56 cm ja kun siihen laitetaan petaus­patja päälle, niin sängystä on helppo nousta aamulla virkeänä ylös.
Rosbed-Säätöjoustinpatja
ROSBED SÄÄTÖPATJA

KOKO, CMHINTA
Runkopatja
80 x 200 x 362490 €
Runkopatja
90 x 200 x 362680 €
Yhdistä muihin Rosbedtuotteisiin ja pyydä alennettu yhteishinta

Pyydä tarjous