Rosbed OyAsiakastyytyväisyys kiitettävällä tasolla

Suoritetuissa asiakastyytyväisyyskyselyissä asiakkailta kysyttiin miten tyytyväisiä he ovat olleet Rosbed-patjaansa. Vastaukset pyydettiin antamaan rengastamalla oikea vaihtoehto asteikolla 1-5, jossa 5 tarkoittaa erittäin tyytyväistä.

Yhteenvetona 5 vuoden ajalta suoritetuissa kyselyissä on, että yli puolet vastaajista on antanut patjalle täydet 5 pistettä ja keskiarvona on 4,6. Tuloksen merkittävyyttä lisää vielä se, että vastausprosentti kyselyihin on ollut peräti 67 %.

Tässä muutama poiminta asiakkaiden kokemuksista:

"Kärsin jatkuvista selkäkivuista ja pelkäsin jo, etten pysty jatkamaan nykyistä työtäni. Kävin useamman kerran lääkärillä ja minulla oli jo valmiina lähete magneettikuvauksiin. Hankittuamme Rosbed-patjan selkävaivat alkoivat kadota ja häipyivät vähitellen kokonaan. Nykyisin on mukava mennä illalla nukkumaan, kun tietää aamulla olevansa hyvässä kunnossa."

"Illalla on helppo löytää oikea nukkuma-asento eikä yön aikana tarvitse montaa kertaa kääntyillä. Uni on rauhallista. Ei ole hiki eikä vilu. Aivan ihana."
"Koko paketti tuntuu tosi hyvältä. Erityisen hyvää on patjan kovuuden helppo säädettävyys ja myötäilevyys. Olemme tosi tyytyväisiä Rosbed-patjan valintaan. Ei tulisi mieleenkään vaihtaa toisenlaiseen patjaan."

"Parisängyssä on hyvä, kun molemmilla on oma säätömahdollisuus. Patja tukee tasaisesti, mutta on siitä huolimatta mukavan pehmeä. Lihakset lepäävät ja uni on levollista. Kehtaa kehua kaverillekin."
Asiakastyytyväisyys